Restaurant

Aquagrill opende in 2018 haar deuren aan de winkelstrip van de Graafschap Hornelaan in Weert. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ombouw van het pad en het resultaat mag er wezen. U kunt bij ons terecht voor een overheerlijke lunch, verrassend diner in een sfeervolle ambiance, maar ook afhalen van maaltijden behoort tot de mogelijkheden. Belt u daarvoor met tel. 0495-587 001; wij adviseren u graag over een scala aan gerechten op onze menukaart.
Al onze vis is duurzaam gevangen en van een verantwoorde herkomst. Onze chef-koks bereiden de gerechten met een keur aan traditionele en authentieke Marokkaanse specerijen en verse kruiden. Geniet, proef en ervaar de bijzondere gerechten van onze kaart, en laat u eens verrassen door de keuze van onze Chef-kok. Of stel zelf geheel naar uw eigen smaak een Fruit de Mer DeLuxe samen, aan de hand van het aanwezige dagelijks verse aanbod uit de zee. En de liefhebbers van Paella komen ruimschoots aan hun trekken met een van onze overheerlijke Paella’s, vers bereid door onze Spaanse Chef-kok.
Bijgerechten zijn o.a. friet, broodmandje en salade. Al onze bijgerechten worden geserveerd met brood en Charmilla saus; een authentieke Marokkaanse salsa saus, met verse kruiden en specerijen.
Passie, kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid, zijn woorden die bij Aquagrill hoog in ons vaandel staan. Kom proeven en vooral… genieten!
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill Vis Restaurant Weert
AquaGrill

Bezoek ons

AquaGrill Visrestaurant
Graafschap Hornelaan 90
6004HS Weert

Contact opnemen

www.aquagrill.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)495 - 587 001

Openingstijden

Maandag gesloten
Di, wo, do 16:00-21:00
Vrijdag 16:00-22:00 uur
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00uur- 21:00 uur
Alle rechten voorbehouden © 2019, AquaGrill